Tuesday, February 27, 2007

Jee! Me tehtiin se!

Ylpeänä voinen ilmoittaa, että laumamme pienimmäinen, musta tykinkuula, Mini-Mani on oppinut menemään maahan! Siis nyt ei tarkoiteta sitä, että rösähdetään suorilta jaloilta patterin viereen kuorsaamaan tai änkeydytään kauhealla kolinalla nukkumaan sängyn alle tai tuolin ja seinän väliin. E-ei. Meidän Mani osaa mennä nyt maahan ihan niin kuin hienon toko-koiran kuuluu käskystä, ilman käsimerkkiä ja hienosti hissillä liikkumatta eteen tai taakse. Eilen kokeiltiin muutaman kerran jopa liikkeestä maahanmenoa ja sekin onnistu. Kyllä mä oon pienestä niiiiiiin ylpeä! No, seuraavan ruetaan ihan tosissaan harjottelemaan perusasentoa ilman käsimerkkiä.

Otettiin muutenkin eilen tyhjän huoneen-tokoa kun ei ollut treenejä kokouksen takia. Käytiiin Ayan kanssa kaikki ALOn liikkeet läpi ja ihan hyvin sujui. Pitäs vaan uskaltaa sinne kisoihin... Manin kanssa otettiin paikallaoloa ja liikkeestä maahanmenoa. Hiljaa hyvä tulee...

Kun meidän edellinen kisatavoite meni höpöksi minun työ-juttujen takia niin uusi tavoite on jo asetettu: Epävirallinen tottelevaisuuskoe 25.3.2007 Rovaniemellä. Tuonne jos menis Ayan kanssa ALOon ja Minisen kanssa Mölleihin.

No comments: