Friday, June 27, 2008

5+3= Goldbear´s E:t

No niin, nyt ne on täällä! Vaan on niitä kyllä odotettukin.
Sunnutaina aamupäivästä Kirsi soitti, että Mani on alottanu nyt vissiin synnyttään. Lähdin hirveellä kiireellä Rovaniemen KV:n berni-kehien jälkeen kohti Nurmoo ja jo matkan aikana kävi ilmi, että väärä hälytys. Mani päättiki sitte vielä pitää pupet sisällään. Melkeen viikon mä hengailin Nurmossa ja oottelin ja oottelin ja oottelin... Kerkesin käydä turisti-reissun Tuurissa, Keskisen Vesan putiikissaki. Lopulta torstaiaamuna klo 03.00 soi puhelin ja Kirsi soitti alakerrasta, että nyt ehkä kannattas alkaa heräileen, Mani on alkanu ponnistaan. Siihen mulla sitte loppu kännykän akkuki :) Mä tietty suihkasin vauhdilla alakertaan ja ei muuta ku ootteleen millon ensimmäinen kaveri saapuu.

26.6. aamulla pikkasen jälkeen klo 5.00 ensimmäinen Manin pentu näki päivänvalon. Ensimmäisenä syntyneestä isosta tytöstä piti ihan sananmukaisesti ottaa koppi sen tullessa maailmaan, kun Mani oli päättäny, että hän haluaa synnyttää seisaaltaan. Aamun mittaan porukan kokonaismuonavahvuudeksi kehkeytyi 5 tyttöä ja 3 poikaa. Pennuista pienin painoi n.500g ja suurin jässikkä kellotti puntariin lukeman 725g. Ihan mukavan kokoista jengiä siis. Kuvia ei poppoosta pahemmin ole, kun en muistanu siinä kiireessä sitte ottaa edes kameraa mukaan. Muutaman kuvan otin kännykällä ja lisäilen niitä sitte ku saan ne ulos tuosta luurista (jossa muuten ei riitä akku sitte ei yhtään mihinkään).

PS: Jälkihuomautuksena lisättäköön, että niitä kuvia ei oo ihan heti tulossa. Tuupattiin Kristan kanssa mun kameran muistikortti Kristan tulostimen kortinlukija-paikkaan... ideana ihan OK, mutta toteutus tökkii sen verran, että se kortti jäi nyt sitte jumiin sinne. Ei vissiin ollu oikee kolo, eikä sitä saa sieltä pois ku se hulahti kokonaan sinne sisään. Sen siitä saa ku on blondi ja tosi-blondi asialla ;) Vaikka siis mitäänhän ei kyllä tunnusteta... valmistajan vika! Nih, kerta!

No comments: