Saturday, June 14, 2008

Siis niinku mitkä jalat???


Ennen astutusta (n.2v)














astutuksesta 48 vuorokautta.





Ja kysymys kuuluu... KUKA VEI MUN KOIRALTA JALAT???
Minis alkaa siis olla hieman pyöreähkössä kunnossa ;) Mitattiin eilen vatsanympärykseksi 100cm ja vielä melkeen kaks viikkoo on synnytykseen. Voi sanoo, että alkaa jo näkyä, että toi koira saattas olla tiine. Enää ei jaksa edes kakka-hepuleita (tiiättehän, se hulluuskohtaus joka tulee aina ku on ensin saanu silmät ristissä autuaasti väännettyä kakkoset ja sitte pitää lähtä revittään rinkiä ku viimestä päivää), vaan kakkosen päälle vaan pikkasen ruopastaan ja lähtään löntystään eteenpäin.

Vaikka maha alkaa olla jo tiellä moneen asiaan, niin otappa ruokakippo käsiis niin jo tulee koiraan eloa. Nälkä neidillä on siis aina ja vaikka saa kolme kertaa päivässä ruuan niin aina on vieressä norkkumassa josko jotaki herkun tynkää sattus tippumaan. Onneks ei oo neiti kuitenkaan päässy lihomaan, vaan kai se kaikki energia on käytetty mahan kasvatukseen.

Vaan eipä tässä taas tällä erää kummempaa. Viikon päästä Mani lähtee etelän lomalle kun me muut suunnistetaan Roin kv-näyttelyyn, joka pidetään siis ihan meidän huudeilla. Kävellen mettän kautta ei matkaa taitas tulla kovinkaan montaa kilometriä.

No comments: