Monday, February 18, 2008

Lissää BeeHoilua...


Taas eilen oli treenipäivä. Viime sunnuntaihan meiltä jäi väliin ku oli OSB:n vetopäivä. Tällä kertaa meillä oli aiheena lisää liikkeestä istumista ja perusasentoa.

Mani alkaa jo osata liikkestä istumisen, mutta mun pitäs luottaa siihen niin paljo, että en varmista enää kattomalla, että jääkö istumaan vai ei. Pitäs muistaa vaan kattoo eteenpäin! Manilla vielä joskus menee sekasin istuminen ja maahanmeno, mutta eiköhän tää pienellä harjottelulla tästä lähde eteneen. Suurimman osan ajasta kuitenki istuu eka käskystä ja jää istumaan rauhassa, niin en oo silleen ihan hirveen huolestunu. Nyt varsinki ku me on alettu perehtyyn tohon naksuttelun salaiseen maailmaan niin uusia juttuja tulee kummallekkin kokoajan.

Perusasentohan sitte piti olla kunnossa, mutta ku ei niin ei. Mani on ruennu oikoon tässä liikkeessä niin perhanasti, että ei oo tosikaan. Mielellään jää vähä linkuun eteen, eikä mee sivulle asti istuun. Eihän tää nyt ihan kaaaameee virhe oo ku tulee kuitenki viereen, mutta on kyllä niin pahasti linkussa, että ei mee mulle läpi. Yhtenä ohjeena saatiin, että pitäs ohjata vielä kädellä, mutta pitää kokeilla kotona josko se lähtis taas muistuun mieleen ilman sitä käsimerkkiä kun siitä on niin hyvin päästy eroon. Pitää taas yks ilta naksutella tuota viereentuloa vaan niin eiköhän taas muistu mieleen mitä piti tehä ku tieto liikkeestä on, mutta se suoritus jää vähä puolitiehin.

Ens viikonloppuna meillä onki sitte missikehät, mutta treenaillaan kuitenki viikolla kotona. Kunhan ei juoksut vielä alkas niin kerettäs käydä kurssi loppuun...

No comments: