Sunday, February 3, 2008

BH eli Berhanan Hukassa


Tänään oli taas BH-kurssi. Mani oli harvinaisen pihalla kaikesta. Ei oikeen jaksanu mitään ja keskittymiskyky oli vähä sinne suuntaan. Teki kyllä kaikkee mitä pyydettiin, mutta suoritukset oli hyvin puolinaisia ja vaudista ei ollu tietoakaan. Ettei vaan alkas juoksut tekeen tulemistaan. Toivottavasti ei vielä kuukauteen, mutta en muista kuinka paljo ennen juoksuja meni Manilla viimeks ihan huuhailuksi hommat. Karvakin kun näyttää tippuvan...

Ekaks jatkettiin siitä mihin viimeks jäätiin, eli luoksetuloon. Kokeiltiiin lopetusta ihan erikseen ja sitten ihan koko liikkeenä. Mani osaa tulla hyvin eteen jos mulla on kädet edessä mahan päällä, mutta jos mulla on kädet sivuilla suorana niin ottaa sen merkiksi tulla suoraan viereen. Pitää kotona treenata tuota eteen tuloa niin että saan sen tulemaan eteen suoraan vaikka kädet on sivulla. Ja myös se pitää korjata, että jos kädet on jossain muualla kun sivulla niin Mani ei ihan täysin vielä ymmärrä käskyä "viereen". Kattoo ihan pihalla olevan näkösenä vaan, että nyt kyllä ihan bonjaa inte. Pitää alottaa treeni koton aseinän vieressä, niin ettei pääse kiertään viereen vaan on pakko tulla eteen. Ja sitte perusasentoa ihan erikseen. Eiköhän niiden yhdistäminen onnistu sitten kun molemmat liikkeet varmempana.

Otettiin myös sitä viimeksi harjoteltua liikkeestä istumista. Käsimerkillä tässäki Mani istuu ihan hyvin ja nopeasti, mutta jos ei anna käsimerkkiä niin toiminta on ku hidastetussa elokuvassa. Istuu kyllä, mutta takapuolen laskemiseen kuluu luvattoman paljon aikaa. Tätäki pitää kotona treenailla naksun kanssa niin saa vähä liikettä ja vauhtia hommaan. Ollaan oltu viikko ku Ellun kanat ja vaan maattu sohvalla ja syleksitty kattoon, eli ei ihme, ettei olla edetty.

Lopuksi otettiin Manin kanssa pari seuraamis pätkää. Pari ihan vaan suoraa, pysähdy, suoraa ja palkka, sekä sitte suoraa, täyskäännös, suoraa, palkka. Ihan kivasti seuras ja hyvin piti kontaktia.

Kyllä sen heti huomaa ku ei tee kotona mitään niin ei tapahdu kyllä mitään edistystäkään. Jospa me nyt alkavalla viikolla skarpattas taas ku taitaa ens treenikerta jäädä väliin meillä jos mennään OSB:n vetopäiville sunnuntaina. Kirjotellaan sitte miten treeni etenee...

No comments: