Monday, May 28, 2007

Kaks pientä juttua...

Pieni hetki taas heilahtanut siitä kun viimeksi on blogia päivitetty. Paljon on kerennyt tapahtua. Tai tarkemmin ottaen kaksi asiaa. 1) Ayasta tuli FIN MVA ja 2) Manin agility-treenit alko. Näistäpä pitäs sitte kai kertoilla jotain pientä lisää.

1) käytiin 19.5 Äänekoskellä näytelmissä ja siellä pieni Aya neitonen räjäytti pankin. Neiti oli Rotunsa Paras ja sai viimeisen sertinsä. VSP oli mahtava valioluokan uros Maroussia Sidney joka on varmasti tottunut voittamaan, mutta tänään oli Ayan vuoro. Nyt täytyy sitten miettiä uusia tavoitteita kun tuo ensimmäinen etappi on saavutettu. Noh, Kirsi-kasvattajahan se sen verran meitä ohjeisti, että nyt sitte rupeette hommaamaan vielä kolme ROP-sijoitusta ja erkkarista vähintään luokkasijoitus. Jep, jep, jos lähtäs nyt edes siitä, että valioluokassa joskus sijoituttas niin se olis hienosti. Ruotsissa varmaan käydään (tai siis eka kerta on jo piipahdettu) sitä sertiä tavoittelemassa ja mahdollisesti Norjassa ja/tai Virossa. Saapa nähdä miten meidän käy...

2) Manin agility-kurssi alkoi siis maanantaina 28.5. Vielä ei koirat päässy tekemään mitään vaan ohjaajat tutustui esteisiin ja opetteli muutenkin vähän agin käytännön juttuja. Mä vähän kattelin niitä esteitä sillä silmällä, että mahtuukohan tuo meitin tulevaisuudenlupaus niinku esimerkiksi renkaasta läpi tai mites Mani saadaan putkeen jonka halkaisija näyttää olevan vain vähän leveämpi kun nöffin rotu-pylly? No, tositreeni alkaa ens viikolla niin sillonpahan nähdään miten meidän käy. Tämä kurssi kesti 4kk ja sen lopussa kerho järjestää epäviralliset kisat joihin kurssilaiset osallistuvat mölli-luokassa. Onpahan tavoitetta kerrakseen :)

Yritän nyt saada viikottain päivitettyä kuulumisia meidän agi-treeneistä ja tokostakin kunhan saadaan treenit viriteltyä uudelleen säännöllisempänä ohjelmaan.

No comments: