Monday, April 2, 2007

Syöppö, juoppo ja sottapytty...

...ja kaikki tämä yhdessä ja samassa nahkassa. Siis ei voi olla tosi kuinka sikanen eläin tuo pieni, sievä nöhvi-neito voikaan olla. Manilla on nyt juoksujen jälkeen tullu hirvee syönti-vimma. Neiti siis syö kaiken minkä vaan tassuihinsa saa (omat ruuat, Ayan ruuat, mun ruuat...) ja päälle juo litratolkulla vettä. Sitte vielä päässy vähä tuo sisäsiisteys repsahtaan. Pitkään on ollu jos sisäsiisti ja osaa pyytää ulos, mutta ku nyt ei aina viitti eikä huvita. Sitte saatetaan kävellä siitä pissalammikon yli... ja Kaisa moppaa... Noh, tuleepahan ainaki siivottua ku pitää päivittäin lattiat luututa, että kai se vaan pitää aatella positiivisesti ja toivoa, että tää tästä helpottaa ennen ku alkaa taas seuraavien juoksujen jälkeen.

Niin juu ja niistä treeneistä... ollaanhan me jotain pientä tehtykkin, vaikka melko laiskaa on ollu. Eilen otettin sisällä vähä nouta-harjotuksia. Ayalla onnistuu damin nouto hyvin ja palautuskin alkaa olla hanskassa, muut ase lähtö onki sitte meidän murhe. Eli onkkelma on nyt siinä, että ku Ayalle on kerrottu, että varastaa ei saa niin neiti on ottanu sen niin kirjaimellisesti, että ensimmäisen käskyn jälkeen kattoo mua, et "onko IIIHAN varma, et mä saan jo lähtä?". Sitte ku antaa toisen käskyn niin sinkoo mallikkaasti esineen perään. No, me ruetaan nyt sitte vähän vapauttaan tota hommaa ja pitää rueta kehumaan hurjasti aina ku vaan on lähdössäkään.

Sit Manin vuoro: Otettiin vaan pieniä pitämisharjoituksia. Kivasti ottaa damin suuhun, meinaa lähtä hiihtään ja esittelemään saalistaan, muuta kun pitää paikallaan niin alkoi jo muutaman toiston jälkeen bonjaan, että mistä tässä hommassa on kyse. Viitaten tuohon alun vuodatukseen, voinette arvata, että kun hoksas ruokatarjoilun niin eipä yrittänykkään enää lähtä kauas. Jatketaan noita pitämisharjotuksia ja sitte kunhan saadaan joku kaveriksi niin voidaan kokeilla ottaa myös vähän vientiä. Lopuksi otettiin keskisuuri rievun retuutus leikki. Hyvin motivoituu vetoleikistä ja jaksaa kiskoa, toisin ku Aya joka päästää heti irti ku vähääkään antaa vastetta.

No comments: