Tuesday, March 27, 2007

Missikisoissa

No niin, päivitelläämpä tänne näitä meidän kuulumisia sen aikaa kun saadaan netti kotiin ja päästään taas muokkailemaan noita sivuja.

Elikkäs, viime lauantaina G-team kävi koiranäyttelyssä pyörähtämässä. Näyttely oli ryhmänäyttely Kemijärvellä ja Nöffejä oli ilmotettu 11 ja Bernejä 38 (tai 36, en muista tarkkaa).

Ekaks oli mustan tykinkuulan vuoro. Meidän junnu-nartuissa oli 3 koiraa. Oli ihan positiivista huomata, että ei se Mani nyt niiiiin pieni olekaan kun on luultu. Koirat oli suht saman kokoisia ja ikäisiäkin. Mani oli poppoon nuorin ja muut pari kuukautta vanhempia. Neiti käyttäyty niin ku olis koko ikänsä näyttelyissä pyöriny (tai siis melkeenhän se näin onkin ;) ). Vaikka juoksut alkovat edellisellä viikolla , niin pahemmin ei pitäny vetkuilla ja venkoilla vaan juostiin ja seisottiin ihan rauhallisesti. Pikkasen piti väistää ku tuomari-täti roplasi pepusta, mutta sen nyt ymmärtääki ja hyvin anto kuitenki kokeilla. Hampaat näytettiin mallikkaasti ja tuomari jopa kysy, että ollaanko me oikeen harjoteltu hampaitten katsomista. Tottakai, se pitää nakkipalan eteen jotain välillä tehdä. Tuomari-tätin mielestä meidän Manilla oli päässä vikaa :D eli siis surumielinen katse ja lörppä huulet. EH:han sieltä räpsähti, mutta ei huonostikkaan siihen suhteutettuna, että nartuista ei kukaan saanut eri:ä ja vain kaks ton eh:nkaan.

Sit se meidän tulevaisuuden toivo, elis Aya, meni kehään. Avoimen nartuissa oli koiria 10, eli kilpailua oli ihan riittävästi. Ayan tulokseksi tuli saada ERI, mutta ei enää sijoittua. Onneksi saatiin edes kuitenkin tuo eri, sillä tuomari oli tosi tarkka etuliikkeistä ja nehän ei oo Ayan paras ominaisuus. Neidillä kun on tapana etusillaan lämpsytellä silleen rennon letkeästi ja vähän leveästi. Niitä etuliikkeitähän se tuomari kritisoi niinku olin arvannutkin.

Molempien arvostelut päivitetään sitten tuonne sivuille kunhan pääsen niitä taas muokkaamaan. Ayalla seuraava koetus on 15.4. Vaasassa ja Manilla sitten 29.4. Kajaanissa.

No comments: