Wednesday, May 12, 2010

6.5. Maakuntamatkalla vol. II: Tenavat ulkoistettu

Täällä pohjoisessa on ollut niin kylmää ja märkää, että pieniä tenavia ei ole viitsinyt pihalle viedä ja omalla takapihalla on sen verran maa vielä märkää, että sitä raparallia ei kyllä halunnut aloittaa heti ensimmäisestä ulkoilusta :) Siispä kun säät vähänkään sallivat, pakattiin tiimi Pösöön ja karautettiin taas Kempele-cityyn maakuntamatkalle. Porukoitten takapiha oli osaksi sen verran kuiva, että siellä isojen tyttöjen "karjakarsinassa" saatettiin tenavien kanssa tutustua ulkomaailmaan.
Ekkana porukkaa vähän jännäsi kun oli hassuja hajuja ja ihmeellinen alusta. Kuitenkin kun koko poppoo oli saatu pihalle, niin alkoi paikkojen tarkistus ja pikkuhiljaa ralli kävi kovemmaksi ja kovemmaksi. Kaveria vedettiin hännästä, pyöritettiin nurmikolla, juostiin, vaanittiin ja haukuttiin kaverille jos se ei alkanu painiin. Myös heinän syönti oli ylde hubaa, vaikka sitä tyhmä emäntä vähän rajoittikin.
Ja koska ainahan ruoho on vihreämpää aidan toisella puolella, niin ei aikaakaan kun ensimmäinen sankari puikahtaa aidan ali isommalle puolelle. Tosin tyyppi tuli kyllä samaa reittiä takaisinkin ennen kuin pelastusjoukot ehtivät kiertää ulkokautta ohjaamaan yksinäistä matkustajaa oikeaan suuntaan.

Reippaat tyypit myös syöpäsivät nappulamössöt pihalla ja päälle pissat ja kakat... sekä keskiverto riekunnat ja vesikuppiinki piti vähä pulahtaa.


Ruuan jälkeen pienten silmät rupesivat kuitenkin melko pian luppasemaan ja siirryimme sisätiloihin ottamaan pienet ettonet ja samalla valvova organisaatio nautti päivällistä. On se rankkaa pienelle vielä tuo ulkoilu kun on niin kamalasti kaikkea uutta ja ihmeellistä. Se imee mehut miehestä melko tarkkaan :D
Seuraavaa reissua odotellessa...

No comments: