Sunday, May 2, 2010

Maakuntamatkailua

Pennuilla on ikää jo 4,5 viikkoa ja tänään käytiin ensimmäistä kertaa autoilemassa. Ajettiin vanhempieni luo Kempeleeseen. Koko automatkan tenavat olivat hiljaa ja rauhallisesti, taisipa muutama jopa nukahtaakin. Tässä kuvassa ollaan juuri pakkauduttu autoon ja valmiina starttaamaan matkaan: Kun päästiin perille oli vuorossa seuraavaa uusi juttu, eli uudet maisemat. Valitettavasti keli oli niin huono koska vettä tuli kaatamalla, että ei päästy pihailemaan, vaan jouduttiin hengailemaan sisätiloissa, vaan eipä se meitä hidastanut.
Pojat paini ja nujusi pitkin nurkkia. Kiva hyökkäillä kaverin kimppuun, vetää kaveria hännästä ja juosta viipottaa tuhatta ja sataa karkuun kun kaveri lähtee hyökkäykseen.

Myös alustana olleen lehden kulmaa piti vähän maistaa, peittoja retuuttaa ja muutenkin riekkasta. Ei kyllä ollut ollenkaan jännitystä ilmassa, vaan kaikki olivat heti kuin kotonaanvaikka oli ihan uudet kulmat. Tosin ympärillä pörräsi tutut ihmiset ja karvakorvat, kun paikalla oli vanhempani, Hanna-sisko sekä tietty noi minun aikuiset koirat, eli Mani ja Aya.
Välillä meno äityi vallan hurjaksi ja pienet naskalihampaat ottivat kiinni siitä mikä kohdalle sattui. Sukkien raatelu oli erityisen mukavata :)
Ja kuten kunnon kyläpaikassa kuuluu olla, tälläkin vierailulla oli järjestetty virvoketarjoilu nappulamössön ja tissimaidon muodossa. Napa täynnä oli sitten hyvä ottaa pikku ettonet ja sen jälkeen jatkaa leikkimistä.

Seuraavaa reissua odotellessa...

No comments: